top of page
DNS Technics is de partner bij uitstek om tijdelijke keukenoplossingen te voorzien voor uw evenementen of tijdelijke keuken of huwelijksfeest of....
Dit gaat van planning, loodgieterij, keuken-opbouw en afbouw.
 
Hieronder een paar voorbeelden.
horecafr2.png

Le Salon de l'emploi de l'Horeca@Be-Here

Jobbeurs van de horeca

De horeca is voortdurend op zoek naar nieuw talent, jonge en minder jonge mensen, actieve en gezellige mensen die willen werken in een beroep vol betekenis, ontmoetingen en verrassingen.

DNS Technics was aanwezig om deze beurs van het nodige keukenmateriaal te voorzien. Inox tafels, prof. vaatwasmachines, prof. ovens, spoelbakken, stapelrekken, gasfornuizen, enz.

dinner in the sky.jpg

Dinner in the Sky

Gastronomisch event op 50m hoogte

Dns Technics is al jaren de vaste partner voor de hoogstaande culinaire attractie "Dinner in the Sky". Een Haute cuisine event waar alles qua keukenmateriaal, afvoer en aansluiting wordt voorzien door DNS Technics

OnceUponAJivsBand-transparent-300x151.pn

JiV's Grand-Leez

Jeux Intervillage

Meer dan 2000 borden & talloze snacks werden gedurende deze Intervillage klaargemaakt dankzij onze tijdelijke keukens, volwaardige koelkamer, ijsblokmachine, plancha's, friteuses, inox tafels, ovens, wastafels, vaatwassers, boilers,...

20190619_143201.jpg

Bos van Bertrix

Conferentie met een ecologisch karakter

Tijdens deze 3-daagse conferentie konden de deelnemers slapen in tipi's in de bossen van Bertrix. Met een adembenemend uitzicht genoten de gasten met volle teugen van dit 3-daags bosverblijf. DNS Technics was aanwezig voor de installatie van een tijdelijke keuken inclusief ovens, gekoelde aanhangwagen, fornuizen, frigo's, spoeltafels, inox tafels, vaatwassers...

IMG-20190712-WA0041.jpg

Coruña Spanje

Meest exclusieve huwelijk in 2018

De volledige keuken opbouwen voor één van de meest exclusieve huwelijken in Spanje...het is niet voor iedereen weggelegd. DNS Technics mocht alles uit de kast halen om de hele keuken op te bouwen waar de meest prestigieuze sterrenchefs voor een 3-sterren menu zorgden. Een hele onderneming maar succesvol afgerond.

libramont.jpg

Beurs van Libramont 

De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld

Libramont is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld, waarvan de beurs vele facetten belicht: machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, groenteteelt, civieltechnische werken, of onderzoek, onderwijs en cultuur. Tevens kan me er ook een lekker stukje eten...DNS was aanwezig voor installatie van tijdelijke keukens op verscheidene standen.

20190815_201704.jpg

Tuinfeest

Een tuinfeest ter ere van een verjaardag.

Het hoeft niet altijd mega groot te zijn. Een simpel tuinfeest of verjaardag...ook daar bewijst DNS TECHNICS zijn waarde.

Tijdens dit tuinfeest werden een braadmachine, pizzeria, plancha, inox tafels & cosy tuinmeubilair aangeleverd, samen met een stroomgenerator. Alvorens de gasten aanwezig waren werd alle materiaal getest en goed bevonden. De rest was gewoon nog genieten van het lekkere eten. :-)

bottom of page